Az M4 sport műsorával egyszerű a szurkolás

M4 sport műsor

A nyár nemcsak a pancsolni vágyóknak kedvez, de kétévente a sport szerelemeseit is elkápráztatja egy-egy foci világesemény alkalmával. Most sincs ez másként, hiszen elég csak bekapcsolni a TV-t, ahol szinte másról sincs szó, csak az éppen most futó fergeteges Világbajnokságról.

Ne álljon ellen a kísértésnek! Az M4 sport műsor elhozza Önnek a legizgalmasabb meccseket, illetve azok részletes elemzéseit. Sőt, az sem jelent gondot, ha lemaradt valamelyik mérkőzésről, hiszen a délelőtt vetített ismétlésekkel újra képbe kerülhet. Hívja át a haverokat, bontson fel egy hideg sört és adjon zöld utat a szórakozásnak! Az M4 sport műsor a lakásába hozza a foci hangulatát, így azt érezhetik, hogy személyesen vannak jelen a stadionban.

Szurkoljon a kedvenc csapatának, aztán pedig hallgassa meg a magyar szakértők hozzáértő kommentárját! Az M4 sport műsorával garantáltan semmiről nem fog lemaradni, ami fontos ezen jeles esemény szempontjából! Regisztráljon az oldalon, hogy e-mail-ben értesülhessen az éppen aktuális műsorokról!