okos szobatermosztát

Az okos szobatermosztát temérdek pozitívuma

Az elavult, alacsony hatékonyságú, régi fűtés korszerűsítése nem kerül sokba, ha az ember tudja, mi mellett döntsön. Mindennek az alapja az okos szobatermosztát, ami vezeték nélküli kapcsolattal irányíthatja a kazán teljesítményét.

A Honeywell T6R modell Apple HomeKit, Amazon Echo és Alexa, Google Home, IFTTT csatlakozással is kapható, ami nyilván azt jelenti, hogy megannyi rendszerrel kompatibilis és igazán intelligens. Az okos szobatermosztát helyet kaphat a polcon, asztalon és rengeteg egyéb helyen.

Arra persze vigyázni kell, hogy a töltő a hálózatba csatlakozzon. A kazánvezérlő relének biztosítani szükséges 230V tápfeszültséget és a kazánt kötelező a kazánvezérlő relébe kötni. Senkinek sem kellene ez gondot okozzon, hiszen az előkészített dugvillás kábel benne van a csomagban.

Az eszköz a megszokott kontaktussal vezérelhető és az OpenTherm képes kazánokat is kapcsolni. Az okos szobatermosztát az otthoni, vezeték nélküli internetes szolgáltatáson keresztül érhető el, és a Honeywell Home alkalmazással kezelhető távolról.