baba body

Baba bodyból sosem lehet elég

Egy újszülött gardróbja nem teljes, ha nincsenek benne kényelmes kombidresszek. A baba body minden kisgyermeknek kötelező darab. Nemcsak kényelmes, hanem légáteresztő is, így a kicsi bőre tud lélegezni. Ezt garantálják a kínálatunkban található baba bodyk gyártása során felhasznált kiváló minőségű természetes anyagok.

A kombidresszként is ismert ruhadarabot a szülők túlnyomó többsége egyszerűen imádja. Megvédi a baba testét a hidegtől, és egyszerű rögzítésekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a baba öltöztetését. A bodykat a has mentén vagy csak az ágyéknál és a vállaknál lehet rögzíteni. Kellemes tapintásúak és mindenekelőtt kényelmesek alváshoz vagy mindennapi tevékenységekhez.

Mivel annyira kényelmesek és biztonságosak, már az élet legkorábbi napjaitól ajánlatos használni ezeket. A 100% pamutból készült termékek biztosítják a bőrnek a szükséges levegőhöz jutást, így védik a csöppséget az irritációtól. A baba bodyk ideálisak a kicsit idősebb gyermekeknek is, akik már aktívan töltik a napjaikat, sokat mozognak és megteszik első lépéseiket.

Lányka ruha a divatvilág kis rajongóinak

Szép öltözetet keres a meleg nyári napokra, őszi-téli sétákra, óvodába vagy iskolába? Vagy olyan lányka ruha érdekli, amit a gyermeke a legjobb barátnője születésnapi bulijára vagy akár egy esküvőre is felvehet? Pánt nélküli, rövid ujjú, hosszú ujjú, kötött, tüll, pamut, díszes és egyszínű… Mindezeket a típusú lányka ruhákat és még sok mást is megtalál a milinko.hu webáruházban mindössze néhány kattintással.

A kínálat az újszülötteknek készült méretektől egészen a 134-es méretig terjed, így könnyen választhat modelleket a ruhákat kedvelő kis és a divatot kedvelő nagy gyermekének egyaránt. A különböző korú testvéreknek is könnyedén összeállíthat egymáshoz illő öltözékeket egy-egy lányka ruha főszereplésével.

A webshopban olyan kis hercegnőknek is kereshet ajánlatokat, akik karácsonyi összejövetelre vagy más fontos családi eseményre készülnek, vagy egyszerűen csak szeretik a fodrokat, flittereket és tüllöket. Számos érdekes modell közül választhat, a kislányos daraboktól kezdve a különösen divatos, gyönyörű virágokkal hímzett termékekig.