baba utazóágy

Baba utazóágy, a kicsik legkényelmesebb fészke

Amikor egy család életében bekövetkezik a legnagyobb csoda, vagyis a gyermekáldás, akkor rengeteg kelléket kell beszerezni rövid idő alatt. A baba utazóágy kiválóan alkalmazható a legtöbb helyzetben és helyen. A legkisebbeknek igazi megnyugvást jelenthet ez a kiságy, ugyanis kellemes meleget, valamint jó érzetet ad. A baba utazóágy méretét tekintve megfelelő, az újszülöttektől kezdve egészen 3 éves korig. Ennek köszönhetően évekig kitart, gazdaságos beruházásnak minősül. A minőség, stabilitás és megbízhatóság hármasa kiválóan jelen van ebben a termékben.

A baba utazóágy kialakításának hála, a lehető legkényelmesebb pihenései formát teszi lehetővé a kicsiknek. A nyugodt és kiegyensúlyozott környezet is megvalósul, ami kiemelten fontos a csecsemőknek. Az árak is pénztárcabarát összeget képviselnek. Többféle forma választható, fix illetve multifunkciós ágyak. A fiús és a lányos stílusok is elérhetőek, így minden anyuka kedvére tud válogatni. A ringató szerkezettel ellátott darabok pedig valódi örömteli pillanatokat okoznak a csöppségeknek.

Játszószőnyeg, kellemes kikapcsolódás és fejlesztés egyben

A legkisebbek megnyugtató világának megteremtése nem kis feladat, ezért sok mindent meg kell tenni. A játszószőnyeg az egyik legokosabb választásnak minősülhet, mivel rengeteg örömteli percet adhat nemcsak a kicsiknek, hanem a családnak is. Egészen Aladdin mesés forgatagáig el lehet jutni képzeletben a játszószőnyeg bármelyikével. Már 3 hónapos kortól ajánlott kipróbáltatni a picikkel, ugyanis akkortól fogékonyak az ilyesfajta tárgyakra. Számos előnye van a játszószőnyeg használatának.

Egyrészről fejleszti a kognitív és motoros képességeket, javítja a memóriát, valamint a mozgásfejlődésben is sokat segíthet. Felakasztható plüssökkel, csörgőkkel tudja előre mozdítani a babák általános fejlettségi szintjét, illetve szórakozásnak sem utolsó. Akár egyedül is képesek eljátszani rajta hosszabb ideig, de szülői felügyelet mellett a játékok is könnyebben mennek. A zongorával felszerelt példányok a zene világát is megismertetik a kisbabákkal, ami szintén kihat a szellemi fejlődésükre.