BackScan, a fájdalommentes vizsgálat

Háromdimenziós BackScan
Háromdimenziós
BackScan

Úgy érzi, a hátfájdalmak miatt nem tudja elvégezni a mindennapi teendőit? A BackScan gerincvizsgáló módszer segítségével, minden veszélytől mentesen diagnosztizálható a probléma, a háromdimenziós kép elkészítése által, ezután pedig további tájékoztatást kap a kezelési lehetőségekről.

Forduljon bizalommal Budapesten a tizenhatodik kerületi Hársfavirág utca 50-es szám alatti rendelőnkhöz, ahová várólista nélkül is nyugodtan elmehet! A jelentősen sok idő eltöltése helytelen ülőhelyzetben, fokozottan káros lehet a hátgerincre.

Könnyen észreveszünk bármi rendellenes dolgot a környezetünkben, bárhol is legyünk, de testünk karbantartására mennyi időt, pénzt és energiát fordítunk? Fontos idejében kezelni mindent, aminek már érezzük a mellékhatásait, hogy idővel ne keletkezzen még nagyobb probléma belőle.

A 3D BackScan technológiával háromdimenziós képet kapunk a gerincről, ami bárhogy animálható, például stresszhelyzetben, vagy akár egyenesen is. Egy szakvélemény következtében pedig választhatja a kezelésé mikéntjét, de szakorvoshoz is fordulhat. A BackScan fájdalomtól és sugárzástól egyaránt mentes.