Barbie baba

Barbie baba, az örök kedvenc

Vannak olyan játékok, amelyekkel szinte minden generáció játszott már. Pontosan ilyen a Barbie baba is, ami egyáltalán nem zsenge korú, mégis friss és üde. A viccet félretéve, ez a típusú baba nem megy ki a divatból, hiszen a mostani gyermekek szülei is nagy lelkesedéssel öltöztették, fésülték.

Bár voltak ellenzői, akik rossz testképzavar okozásával vádolták meg, mégis nagyon keresett. Való igaz, hogy Barbie azóta már jobban hasonlít az átlag nőre. A mindig szép és kedves arcú Barbie baba teljesen ártalmatlan, aranyos darab, amivel a gyermekek akár hosszú órákon keresztül képesek játszani.

Készségfejlesztő tulajdonsággal is rendelkezik, hiszen a gyermekek gyakorolják vele a mindennapi szituációkat, mint az öltözés, fürdés, kutyasétáltatás stb. A Barbie babához nagyon sok kelléket is vásárolhatunk, hiszen kaphatóak házak, bútorok, háziállatok és rengeteg más dolog, ami egy modern fiatal hölgynek kell. A jatekotthon.hu webáruház is tobzódik a szebbnél-szebb Barbie babákban és kiegészítőkben.