összecsukható kempingszék

Bárhová magunkkal vihető az összecsukható kempingszék

Egy kirándulás alkalmával még nem kell lemondanunk az otthon megszokott kivételes kényelemről, ugyanis a lehetőség megvan rá, hogy könnyedén magunkkal vigyük a kedvenc ülő- vagy fekvőalkalmatosságunkat és azt a tenger-, tó-, folyóparton felállíthassuk. Kifejezetten erre a célra született meg az speciális kiegészítőkkel felvértezett összecsukható kempingszék.

Vegyük példának az Amalfi XXL Relax változatot, amiről sok érdekességet olvashatunk a globero.hu oldalon! Egyszerűen elképesztő, hogy milyen sajátos jellemvonásokkal rendelkezik. Beépített fejtámasz és napernyő található rajta. A terhelhetősége 120 kilogramm, ezért a testesebb személyek is bátran leheveredhetnek rá.

Az összecsukható kempingszék pontos méretei a következők: 165 x 75 x 112 cm. A strapabíró, lyukacsos szerkezetű textil pedig tesz róla, hogy a hátunk jól meg legyen támasztva, így kimondottan hosszú időt tölthetünk el mozdulatlanul az összecsukható kempingszék nyugalmában. Ha egyszer helyet foglalunk benne, onnan nem szívesen fogunk felállni. Az egyszerű szállíthatóság pedig felbecsülhetetlenné teszi ezt a bútordarabot.