A Berghome Line a minőséget képviseli

Berghome line

Svájc mindig is híres volt a magas nívóról, legyen szó az órákról, csokikról, székekről vagy épp edényekről. Az országban és más államokban is tevékenykedő Berghome Line termékcsalád a magas minőséget elképesztően jól tudja bizonyítani, hiszen a készletekben található kellékek mindig prémium színvonallal bírnak.

A kiváló svájci minőségű, 10 darabos edénykészlet a legkedveltebb, hiszen abban megvannak azok az elemek, amelyek egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. A sikert a kiváló alapanyagoknak lehet köszönni, illetve a remek hőmegtartó és hővezető tulajdonságoknak. Mivel mindegyik edény alsó része vastag, több rétegű nemesacél talppal rendelkezik, ezért nem kell attól tartani, hogy az egyik többet használt edény hamarabb tönkremegy.

Az ételek elkészítésekor is profik a kellékek, hiszen a kerámia-bevonatnak köszönhetően, minimális zsír és olaj szükséges a főzéskor. A Berghome Line produktumok pozitívumai közé sorolható a falak erőssége, a stabil nyél megléte, ami rozsdamentes acélból van, illetve a hőálló üvegfedél könnyű használata is.