bevásárlókocsik

Bevásárlókocsik nemcsak időseknek

Nem mindenki teheti meg és nem is mindig praktikus az autót választani, hogyha nagybevásárlásra készülünk. Ha nincs túl messze a kisbolt vagy a szupermarket, esetleg a piacra készülünk, akkor nem árt, ha van otthon a bevásárlókocsik számos változata közül egy példány.

Minél nagyobb, annál többet lehet bele pakolni, de nemcsak a méret lényeg. Érdemes megvizsgálni a többi előnyös tulajdonságait is a bevásárlókocsik érdekes felhozatalának.

Lehet egy- vagy kétterű, ami segítség az árucikkek elosztásánál. A zsákja erős anyagból készül, ezért nagyobb súly esetén sem fog kiszakadni. A ráhajtható tetejű modellek a legnépszerűbbek, mert ezek védelmet biztosítanak a nedvességgel szemben, hogyha az úton elkapna egy váratlan zápor.

A nagyméretű, gumírozott kerekek könnyen veszik az akadályokat, még a lépcsőkön is felhúzhatjuk a nagy kerekekkel ellátott bevásárlókocsikat. Kezdetben még csak „banyatankként“ emlegették ezeket, de a praktikus és divatos kialakítás a fiatalabb korosztály körében is népszerűvé vált.