bicikli utánfutó

Bicikli utánfutó kisgyermekes szülőknek

A kerékpár önmagában is egy praktikus járgány, ami nemcsak ügyintézéshez kiváló választás, hanem kikapcsolódáshoz és sportoláshoz is. Ugyanakkor néhány kiegészítővel még újabb funkciókkal felruházható, tehát érdemes utánajárni a különböző lehetőségeknek.

Például a bicikli utánfutó nagyon hasznos lehet azoknak, akik rendszeresen méretes csomagokat kell magukkal vinniük, de ezért nem szeretnék lecserélni a bringájukat egy négykerekű járműre. Sőt, a kisgyermekes szülők olyan bicikli utánfutó változatot is találhatnak, amibe a lurkók beleülhetnek és kényelmesen, biztonságban utazhatnak a bölcsibe, oviba vagy éppen a játszótérre.

Ez különösen akkor lehet előnyös, ha messzire kell menni és a kicsik még nem tudnak megtenni akkora távot a saját bicajukkal, vagy ha még egyáltalán nem is tanultak meg bringán közlekedni. A bicikli utánfutó segítségének hála, ilyen esetekben sem kell autóra leváltani a több szempontból is jobb választást jelentő kerékpárt, tehát az aktív, egészség- és/vagy környezettudatos szülőknek igazi megváltást kínálhat ez a kellék.