fatüzelésű kandalló

Biztonságos a modern fatüzelésű kandalló

A hideg ellen gondoskodni kell minden ingatlan esetében olyan szigetelésről és fűtés kiépítéséről, ami garantálni tudja a beltérben a kellemes körülmények biztosítását, még a nagyon fagyos hónnapok esetén is. A fatüzelésű kandalló első hallásra a régmúltat idézheti fel, de valójában a modern korban ugyanúgy hódít.

Még mindig sok háztartásban használnak vegyestüzelésű rendszereket, így ebben a környezetben kiválóan bevethető ez a termékkategória. Az egyedi fejlesztéseknek hála, a betétek, valamint a keretek is sokat fejlődtek és előtérbe került a látvány, valamint biztonság. A fatüzelésű kandalló gyakran hermetikusan elzárt és a levegőbeszívás is külső csatornákon történik.

A több mm vastag falrészek és a samott-vermikulit bélés kiváló szigetelést biztosít. A hőleadás ilyen formában csak ott valósul meg, ahol az a legkisebb veszéllyel történhet. A mérnökök semmit sem bíztak a véletlenre, amit a lángterelők, porleválasztó és öntvény füstcsappantyúk garantálnak. A fatüzelésű kandalló ilyen fejlesztési hátérrel tökéletesen kiszolgálja a magas szintű igényeket.