költöztető

Biztonságos szállítás és profi költöztető

Ha az ember új otthonba költözik, nem szívesen bízza a bútorait, szívének kedves, személyes tárgyait idegenekre. Számos esetről hallottunk már, amikor a költöztető leejtett, összetört egy bútort, vázát, értéket. Ezért fontos, hogy amikor ilyen szolgáltatást veszünk igénybe, járjunk utána, hogy megbízható szakemberekkel történjen! A profi költöztető az előkészületekben is a segítségünkre van.

A legtöbb szétszerelhető bútort szereljük szét, mert úgy könnyebben mozgatható. Az elemeket tekerjük be fóliába, így nem sérülnek ütközéskor. Szedjük le az akasztókat és kilincseket is, így véletlenül sem akadnak be sehová mozgatáskor. A nem szétszerelhető bútorok ajtóit, fiókjait ragasszuk le, hogy ne nyíljanak ki, amikor felemelik, elmozdítják.

Tükröket, vitrinek üveglapjait buborékfóliába csomagolni ajánlott és érdemes mindentől külön szállítani. Ugyanígy járjunk el vázák, törékeny díszek esetében is. Egy tapasztalt költöztető ismer minden praktikát, ami megkönnyíti a mi és az ő dolgát is. Ha valamiben nem vagyunk biztosak, kérjünk tőle tanácsot!