Bogyó és Babóca játék

Bogyó és Babóca játék szülőknek és gyerekeknek

Korábban is megtörtént már, hogy egy könyv alapján készítettek gyerekjátékot. A Bogyó és Babóca játék megalkotása meglehetősen nehéz feladat volt, de az alkotóknak sikerült átadni az eredeti könyv „légkörét”. A hatalmas példányszámban eladott mesekönyv elvarázsolta a gyerekeket és a szülőket egyaránt, miközben elrepítette őket a Bartos Erika (a könyv szerzője) által megálmodott elbűvölő világba.

A Bogyó és Babóca játékon kívül, mesefilmet is készítettek a népszerű könyvsorozatból. A magyarországi mozik pár éve már nagy sikerrel vetítik Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány izgalmas kalandjainak első 13 részét. A sorozat 5 perces epizódokból áll.

A gyerekek ezeket otthon is megnézhetik, mivel azt az alkotók DVD-n is megjelentették és két magyar televízió csatorna is közvetíti. A karakterek fantasztikusak, kiválóan adják át az érzelmeiket, tehát mindannyian velük együtt nevethetünk és sírhatunk. A Bogyó és Babóca játékok célcsoportja elsősorban a kisgyerekek, valamint az óvodások és elemi iskolások, de a felnőtteknek is jó kikapcsolódást kínálnak.