Bojli természetes összetevőből

A tápláló bojli
A tápláló bojli

A gondos csalétek megválasztása minden esetben nagyon fontos, a jó kapás érdekében. Vannak olyan csalétkek, mint amilyen az Equinox kész bojli, amelyik hosszú hónapok fejlesztési munkájának az eredménye. A készítés során olyan adalékanyagokat használtak fel, amelyeket még eddig egyetlen típusban sem.

Az összetevők minden esetben jó minőségű élelmiszerekből tevődik össze. Van benne tejszármazék, hal és tojásprotein, bizonyos fűszerek, kombinálva zöldségek és szénhidrátok jelenlétével. Ezek a felhasznált alapanyagok, még akár az emberi fogyasztásra is alkalmasak lehetnének, de amikor halakat akarunk fogni, inkább ne majszolgassuk el.

Az élőlények ösztönösen megérzik, ha valami olyan kerül a vízbe, ami számukra ehető és egyben tápláló. Ellentétben a mű csalikkal, ez a bojli a vízbe éréskor folyamatosan élelmiszer jeleket bocsájt ki, amelyek odavonzzák az élőlényeket. Mivel az összetevők megfelelő arányban vannak összekeverve, a bojli nemcsak egyszerűen csaliként viselkedik, hanem konkrét tápanyagforrást tud biztosítani a hal számára, amit az könnyedén felfedez és kóstolás esetén nem köp ki.