A büntető ügyvéd hétvégén is elérhető

Büntető ügyvéd
Büntető ügyvéd

Büntetőeljárás esetében, érdemes segítséget kérni egy szakembertől, hiszen a tét igazán nagy. Rosszabb esetbe akár börtön- vagy pénzbüntetés is lehet akövetkezménye a tettünknek, ezért nem várhatunk tovább a büntető ügyvéd felkeresésével. Fontos, hogy egy tapasztalt szakembert válasszunk, mert csak így lehetünk biztosak abban, hogy jó kezekbe kerültünk. Például a budapesti illetőségű Lőrik Ügyvédi Iroda megfelel majd az összes elvárásunknak, tehát tárcsázzuk bizalommal a 70/ 947 9950-es telefonszámot!

Itt azonnal kapni fogunk egy időpontot a konzultálás érdekében. Sürgős esetben, a büntető ügyvéd szombaton vagy vasárnap is tud segítséget nyújtani. A szakterületek pontosan fel vannak sorolva a honlapon, ezért vessünk rájuk egy pillantást! A Lőrik Ügyvédi Iroda bátran felkereshető, ha ittas járművezetési ügyben vagyunk érintettek.

Vegyük fel a telefont abban az esetben is, ha zaklatással, rágalmazással vagy becsületsértéssel van dolgunk. A büntető ügyvéd akkor is képes segítséget nyújtani, amennyiben hivatalos személy elleni bűncselekményről van szó. Az oldalon a gyermekek érdekeit sértő bűncselekmények is fel vannak tüntetve. A konzultáción sor kerül minden fontos részlet megbeszélésére, a büntető ügyvéd pedig felépíti a védekezési stratégiát.

Így bizonyos határokon belül mérsékelni lehet a bűncselekmény következményeit. A Lőrik Ügyvédi Iroda teljes védelmet biztosít, ezért magabiztosan tudunk a bíróság színe elé állni. A szakmai felkészültségnek köszönhetően, nem kell attól tartanunk, hogy komoly bajba kerülünk. Nem szabad sajnálnunk az időt a segítségkérésre, mert így sokkal nagyobb eséllyel tudjuk megőrizni a szabadságunkat.