bútor felvásárlás

Bútor felvásárlás kedvező feltételekkel

Amikor elveszítünk egy számunkra kedves személyt, például valamelyik nagyszülőt, aki ráadásul ránk hagyta a házát is, a teljes berendezéssel együtt, eleinte nem szeretünk be sem menni, majd idővel elkezdünk gondolkodni azon, hogy mit kezdjünk a hátrahagyott bútorokkal, tárgyakkal. Majd fájó szívvel arra az elhatározásra jutunk, hogy igénybe vesszük a bútor felvásárlás lehetőségét és búcsút mondunk a nagypapa kedvenc karosszékének vagy a nagymama becsben tartott kredencének. Igen ám, de vajon hol tudnánk eladni ezeket a fölöslegessé vált darabokat?

Nos, a keszpenz-fizetes.hu portálon megismerhető galéria azonnali kifizetéssel vásárol fel magyarországi, olaszországi antik, reneszánsz bútorokat, gótikus, barokk, rokokó stílusú darabokat. Náluk a bútor felvásárlás készpénzért érvényes az angol antik és a biedermeier stílusú darabokra is. Az sem jelent akadályt, ha esetleg hiányos vagy sérült a bútor, mert így is a legmagasabb áron vásárolja fel a cég.

A bútor felvásárlás itt semmilyen akadályba nem ütközik. A galéria üzemeltetőinek rendkívül fontos az üzletfelek elégedettsége, így az antik bútor felvásárlás kedvező anyagi feltételek mellett zajlik. Minden esetben korrekt árajánlatot adnak az ügyfeleknek, akik maximálisan megbízhatnak a szakemberekben. A lehető legjobb helyre fognak kerülni az örökölt antik bútordarabok, ha a Lánchíd Galéria korrekt és megbízható értékbecslőjét választja.

Nem csupán a fővárosban kivitelezhető az antik bútor felvásárlás, hiszen személyes értékbecsléssel kapcsolatban, az ország egész területén az ügyfelek rendelkezésére állnak. A régi korokból származó tárgyak sokat érnek napjainkban, nem szabad ezeket egyszerű lomoknak tekinteni. Ezért ajánlott felkeresni a galériát a weboldalon keresztül vagy személyesen az I. kerület Alagút utca 4. szám alatt. Itt rendkívül tisztességesen zajlik az antik bútor felvásárlás, de vesznek festményeket, valamint teljes vagy akár hiányos Zsolnay, Herendi és Hollóházi porcelánt is. Ne dobja ki a régiségeket, inkább adja el jó áron!