bútor szállítás

Bútor szállítás fennakadások nélkül

A költözés mindig sok problémát vet fel. Ezek egyike a lakberendezés legnagyobb és legnehezebb darabjainak szállítása. A bútor szállítás komplexitása miatt sokan döntenek úgy, hogy költözés előtt szétszerelik a bútorokat. Ez nem mindig szükséges, sőt, néha még káros is. Hiszen nem mindenki szed szét szívesen egy antik darabot vagy zongorát.

Ha antik vagy nem szabványos bútor szállításról van szó, akkor olyan megfelelő céget kell találni erre a feladatra, amelyiknek van tapasztalata az ilyen jellegű tárgyak szállításában. A klasszikus bútorokat nem kell mindig szétszerelni, kivéve, ha a méretük vagy a súlyuk miatt nem lehet ezeket egészben szállítani.

Ebben az esetben a költöztető cég szétszereli a berendezési tárgyakat, minden elemet összepakol és megjelöl. De a szétszerelés, majd az összeszerelés sok értékes időt vesz igénybe, ezért ez a végső megoldás. A bútor szállítás a legkomolyabb és legnehezebb feladat a költözés során. Ezért érdemes ezt a feladatot egy erre szakosodott cégre bízni vagy saját magunknak megfelelően felkészülni a feladatra.