Vízálló karóra

Búváróra a víz alatt és a szárazföldön

A búvárkodás rengeteg embernek jelent nagyszerű kikapcsolódást. Legyen szó hobbiról vagy hivatásról, a búváróra senki kezéről sem hiányozhat, aki időnként lemerül a mélység csodáit megtapasztalni.

Aki ilyen órát keres, az viszont semmiképpen sem kössön kompromisszumokat, hiszen ez az eszköz nem csupán mutatós kiegészítő az ember kezén. Aki komoly termékeket keres nagy választékban és jó árban, annak az orashop.hu kínálata lesz a megfelelő.

Itt már olyan modelleket is meg lehet találni, mint például a Certina C013.407.47.081.01 – DS Action Diver Automatic búváróra, ami abszolút lehengerlő tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez a svájci modell egészen 200M / 20ATM-ig be van biztosítva vízállóság terén. A titánium tokkal, megbízható automata szerkezettel, speciális PVD bevonattal, strapabíró és tükröződés-mentes zafír üveggel még a legigényesebbek elvárásainak is megfelel. A webshop kínálatában természetesen még sok másfajta pazar búváróra is van, amelyeket nemcsak a víz alatt, hanem akárhol bátran lehet viselni.