Cafe Incognito – ahol annyi lazacot rendelhetsz (majd) egyetlen összegért, amennyit csak akarsz!

Cafe Incognito
Cafe Incognito

Be kell vallanunk valamit. Imádjuk a lazacot. Meg úgy általában a sok húsos, kevés szálkás halakat. Olyan halakat, amelyek miatt nem kell a fél étkezést szálkamentesítéssel tölteni.

Lazacot, de mennyit?

Eddig a la carte étterem volt a Cafe Incognito, a Liszt Ferenc tér, de talán egész Budapest legrégibb bár-étterme. Ugyan jó áron adjuk a minőségi fogásokat, és a gasztronómiai különlegességeinket mindannyian szeretitek a visszajelzések alapján, ám gondolni akarunk azokra is, akik a mennyiséget akarják előnyben részesíteni.

Egy ideig eltöprengtünk ezen a dilemmán. Lazacot, de mennyit? Ha ragaszkodunk a menühöz, akkor aligha teljesíthetjük vendégeink óhaját. Rájöttünk a megoldásra! Akkor adhatunk többet és jobbat, ha áttérünk az all you can eat módszerre.

Lazacot, amennyit akartok!

Február van, az idő nyirkos és hűvös, de a Cafe Incognito működik, mert van rá igény. Szerettek ide járni, mi pedig szeretünk titeket kiszolgálni a gasztronómiai különlegességeinkkel, a prémium alapanyagokból készített ételeinkkel. Remek a hangulat, ami általatok, veletek jöhet létre. Úgyhogy hamarosan annyi lazacot ehettek, amennyit akartok. Vagy éppen bélszínt, kacsát, bárányt.

Lazacot három órán át

Eltöprengtünk az időtartam kérdésén is. Mennyi idő kell ahhoz, hogy egy jó társaság beszélgetve, viccelődve, vagy akár munkaebéd során élvezze a Cafe Incognito hangulatát és a finom fogásokat, jól belakjon, majd pihenjen utána egy kicsit? Legfeljebb két óra.

Viszont két óra az olyan kevésnek tűnik, ha sokan jöttök, és több lazacot akartok enni, vagy, mert all you can eat, minden fogást végigpróbáltok? Öt-tíz főnek két óra aligha lesz elég.

Ezért azt találtuk a legjobb megoldásnak, ha két óra helyett három órában határozzuk meg az időtartamot, ami alatt 9 990 forintért annyi lazacot, bélszínt vagy más finomságot ehettek majd, amennyi belétek fér.

All you can eat 9 990 forintért!

Mindenképpen tartani akarjuk magunkat ehhez az árhoz. Tisztességes összeg a minőségi fogásokért, így mindenki jól jár. Már csak az a kérdés, hogy mikor valósul meg? Elég sok mindent meg kell még tervezzünk, szervezzünk, a Cafe Incognito bár-éttermet is át kell addig alakítanunk, de előttünk az egész év, hiszen 2016 még csak most kezdődött el.

Lazac? Kacsa? Bárány és bélszín? Annyit ehettek majd a megújuló Cafe Incognito bár-étteremben, amennyit akartok. Bárányborda-dombokat és kacsamell-hegyeket akartok pakolni a tányérotokra? Maradnak a medvék éhen a hegyekben, ti kilószám akarjátok a friss lazachúst habzsolni? Viccelünk, egy maci sem fog éhezni, de ti is jól laktok majd.

A Cafe Incognitoban megtehetitek majd! 9 990 forintért, három órán át, a Liszt Ferenc téren csak egy dolog fog számítani: hogy igazán jól érezzétek magatokat, akár kis, akár nagy társasággal érkeztek!

Várunk majd a megújuló, immáron all you can eat Cafe Incognitoban!