champagne

Champagne, az örök kedvenc

A különleges alkalmakat érdemes kellően megünnepelni. Erre tökéletes választás a fantasztikus champagne valamelyike. A pezsgő őshazája Franciaország, itt kezdték el gyártani ezt az elképesztően ízletes italt. Az idrinks.hu internetes áruházban is többféle termék megtalálható.

Ha ragaszkodik ahhoz, hogy csakis francia minőségi nedű kerüljön kiválasztásra, akkor lehetőség adódik erre. A gyártók nem csupán az aromára fektetnek óriási hangsúlyt, ugyanolyan fontosnak tartják a palack külalakját. Éppen ezért a champagne mindegyike bámulatos arculattal rendelkezik. Miből és miként készül pontosan ez az exkluzív, rendkívül elegáns innivaló?

Alapanyagául nagyon savas bor felel meg csupán. Lassú és nem teljes érlelés után, az alapanyagot palackokba töltik, amit lezárnak. Ezután ismét elkezd erjedni, de mivel a széndioxid nem tud kijutni, így szénsavassá válik. Tehát ilyen módon zajlik a champagne előállítása. A valódi, eszenciákban gazdag alternatívák hozzáértő szakemberek közbenjárásával születnek.