Cluse órák az örök elegancia jegyében

Cluse órák

A hölgyek eszköztára szinte végtelennek tűnik, ha arról van szó, hogyan hódítsák meg a kiszemelt férfi szívét. Az ízléses vagy éppen kacér ruházat mellett, a kiegészítők is nagy szerepet kapnak ebben a feladatban, éppúgy, mint a méltán híres Cluse órák.

A holland márka 2013-ban látta meg a napvilágot, sikere azóta is felfelé ívelni látszik. De miben rejlik a Cluse órák nagyszerűsége? A választ elsősorban a letisztult eleganciában kell keresni, hiszen a szóban forgó kiegészítők stílusa és formatervezése is ezen szegmens köré épül.

Általánosságban elmondható, hogy aki ilyet vásárol, nagyra értékeli és követi a hagyományos értékeket, a klasszikus világszemléletet. Ha az első randevún a hölgy csuklóján egy ilyen óra ékeskedik,

biztosak lehetünk abban, hogy társunk fontosnak tartja a romantikus érzéseket, a családot, mint az élet egyik fő pillérét, emellett pedig nagyra értékeli az örök szépséget és eleganciát. A Cluse órák nemcsak formavilágukban, de színekben is a letisztult vonalakat hordozzák.