Converse hátizsákok kedvező áron

Converse hátizsák párnázott laptop tartóval

A fiatalabb korosztály tagjai körében valószínűleg ismert a Converse márka, ami színvonalas termékekkel büszkélkedik. Modern kialakítású a Converse hátizsák, amit iskolába, munkába történő járáshoz egyaránt használni lehet.

Egyszínű, mintás, színes darabok lelhetőek fel a taskagaleria.hu webshop bőséges kínálatában, ezért ezt az üzletet kell keresni, ha Converse hátizsák beszerzése jelenti a célt.

Például a zöldmintás Straight Edge hátizsák nagyon jól néz ki, erős anyagból készült, az elején egy nagyobb és egy kisebb cipzáras zseb található. Két nagy főrekesz van benne és párnázott laptop tartó.

Oldalain szűkíthető, bővíthető pánttal van ellátva, valamint kényelmes vállpánttal. A méretei a következők: 29,5x46x17 cm. Fiúknak, férfiaknak a szürke és fekete színű változatok ideálisak, de a webáruházban ilyenek is bőven vannak. Tehát, ha egy igazi márkás, színvonalas darabot akar vásárolni, akkor mindenképpen döntsön a Converse hátizsák beszerzése mellett! Ezzel egy divatos hátizsákhoz fog jutni.