csempe körkivágó

Csempe körkivágó a gyors lyukfúrásért

Bizonyos helyiségek hidegburkolásakor több olyan szerelvénynek kell helyet kiképezni, amihez szükség lesz egyedi szerszámok bevetésére. A konyhában, de főként a fürdőszobában a csempe körkivágó kulcsfontosságú kiegészítőnek minősül. Amíg régebben fúrással csak néhány cm átmérőjű lyukak készítésére nyílt mód, addig manapság már igen széles tartományok között lehet válogatni ezen a téren.

A pár mm-től egészen a 150 mm kivágások sem elképzelhetetlenek. A csempe körkivágó sarokcsiszolóra felszerelve egyszerűen használható, alacsony fordulatszámon. Választhatóak vizes és száraz körülmények között bevethető termékek, a felmerülő igények függvényében.

Amit viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fokozott hűtés növeli a teljesítményt és az élettartamot, ezért a fej vízbe mártogatása, illetve a speciális hőt elvezető gyanta alkalmazása ne maradjon el! A csempe körkivágó, típustól függően, még az igazán kemény felületekkel is megbirkózik. Néhány perc alatt szabályos lyukak hozhatóak létre, teret engedve a fontos szerelések elvégzésének.