Dulux EasyCare

Dulux EasyCare: végre nem kell állandóan újrafesteni a falakat

A kisgyerekek elég gyakran összefirkálják a falakat. A háziállatok pedig nagyon szeretnek a falakhoz dörgölőzni, azokat kaparni és a mancsaikkal ütni, nyomni. Aki megunta, hogy mindig újra kell fesse a falakat, a Dulux EasyCare mellett kell döntsön, hiszen ezzel végképp elfelejthető a faltisztítás, az újra festés és minden ilyen munka.
A Dulux EasyCare legfontosabb pozitívuma mindenképp az, hogy hihetetlenül egyszerűen tisztítható és még a súrlódásnak is ellen áll, ha a makacs foltoktól csak így lehet megszabadulni. A lényege, hogy vízlepergető réteget képez a falon, tehát a szennyeződés nem tud beszívódni, így könnyedén takaríthatóvá válik.

Végre elfelejthető a falak újrafestése, vagy a teljes tisztító eszközök felsorakoztatása, majd használata csak azért, mert a gyermek túl kreatív, esetleg a kutyus, cica túl aktív a négy fal között. Hány alkalommal mosható le a szennyeződés a Dulux EasyCare használata után? A termék több mint 2000 dörzsölésig nagyon tartós marad. Mit is jelent ez pontosan? A legtöbb nemzetközi szabvány szerint, a nedves dörzsállósági értékhatárnak a tízszeresét teljesíti a festék.