Edénykészlet a modern konyhába

Edénykészlet

Kisebb-nagyobb edényekre egyaránt szükségünk van a finom ebéd elkészítéséhez. Az sem túl szép látvány, amikor ahány edény van, az mind különböző stílusú. Éppen ezért a legjobb, ha edénykészlet megvásárlása mellett döntünk, így a leves és a második fogás is ugyanolyan fazékban, lábasban lehet.

Általában az edénykészletek úgy vannak összeállítva, hogy a kisebbektől a nagyobb darabokig minden méretű legyen bennük. A modern készletek üvegből készült fedővel vannak ellátva. Van közöttük hosszú fülű edény, valamint serpenyő is. Az edenyshop.hu webáruházban megvehető Silver Royal gránitbevonatos edénykészlet például ideális bármelyik konyhába, hiszen 10 részes, gyakorlatilag mindent tartalmaz, amire a főzéshez szükség lehet.

Eleganciát biztosít a gyönyörű vöröses barna külseje, amire mindig öröm lesz ránézni. Használható gáz, elektromos, indukciós és kerámia főzőlapon egyaránt. Egyszerűen elmosogatható, akár mosogatógépben is. Ez a szett most 8%-os kedvezménnyel szerezhető be a webáruházból. Ha venni akar ilyet, akkor siessen, nehogy elfogyjon!