szauna öv

Egy szauna öv mindenkinek jól jön

A szauna egyedülálló méregtelenítő hatásáról már bizonyára mindenki értesült. Az emberek nagy része szeretne pár centit lefaragni magáról, főleg a hasi tájékról. A szauna öv mindkettővel megajándékozza a használóját, hiszen remekül méregtelenít és karcsúsít egyszerre. Azoknak is remek eredményeket biztosít, akik nem tudnak eljárni sportolni.

Akik pedig ezt az edzőteremben viselik, azok még jobban és egészségesebben képesek a zsírt égetni. Tulajdonképpen bárhol viselhető: otthon, az utcán vagy az edzőteremben. A szauna öv méretre állítható, ezért bármilyen alakra tökéletesen illik. Rugalmas neoprén anyaga megtartja a test hőmérsékletét, ennek köszönhetően pedig nagyban elősegíti a zsírégetés folyamatát és a testsúly csökkenését.

A szauna öv férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, nagyon diszkrét és kiváló a törzs, a has és a derék formálására. Haskötőnek is megfelelő terhesség, műtét után, hiszen az anyaga puha és igazán rugalmas. Azok is bátran felvehetik, akik fázósabbak derék tájon vagy hűvösebb időben indulnak motorozni. A szauna öv alakformáló és hasszorító fehérneműnek is kiváló. Sokan szeretnének pár centit legalább optikailag lefaragni a derekukról.

Ez a diszkrét szauna öv úgy formálja a testet, hogy közben fogyaszt is. Karcsúbb, feszesebb alakot biztosít a viselőjének miközben a makacs zsírpárnák csak úgy olvadnak. A megerősített elülső rész gyengéden formálja a has tájékot, szorító érzés nélkül. Bőrbarát anyagú, jól szellőző, így rendkívül kényelmesnek mondható. Olyan, mint egy második bőr, ami szép és sima.