Egy tractor szinte mindent ellát

Eladó mezőgazdasági gépek

A kisebb kertek megmunkáláshoz nem szükséges komoly erőgép, mert elegendő lehet egy robikapa is. Azonban, amikor nagyobb, akár több hektáros földterületről van szó, nélkülözhetetlen a nagyteljesítményű gépek használata.

A tractor csak egy a sok közül, viszont igazából ez az egyik legtöbb területen használható erőgép. A szántástól, a boronálásig, a vetéstől a betakarításban való részvételig, akár a pótkocsik vontatásában, akár gardán tengely segítségével, többféle adapter csatlakoztatási lehetőségeit kihasználva számos feladatra használható.

Egy tractor minden gazdálkodónak óriási segítséget nyújt. Azonban a fenntartásuk is komoly odafigyelést igényel. Mivel folyamatos erőltetésnek vannak kitéve, elkerülhetetlen, hogy idővel elromlanak bizonyos alkatrészek és a gumikat is cserélni kell.

A gigafarm.hu ebben is a segítségére lehet a széles kínálatának és óriási szakértelmének köszönhetően. A tractor garantáltan meghálálja a törődést és rövid idő alatt megtérülhet a befektetése is. Forduljon a cég szakembereihez bizalommal!