Dobble játék

Egyszerű és szórakoztató a Dobble játék

Ez az időtöltés minden bulit felráz! Nézd meg az első kártyát, amit a kezedben tartasz és azt, amelyik az asztal közepén van. Keress egy közös szimbólumot és gyorsan szabadulj meg a kártyádtól!

De ez nem minden! A Dobble játék többféleképpen játszható. A szabályokban 5 minijáték található. A legnépszerűbb az a változat, amikor az összes kártyát kiosztják a játékosoknak és egyet az asztal közepére helyeznek.

Egy adott jelre a játékosok megnézik a kezükben tartott első kártyát felülről és megkeresik a közös szimbólumot az asztal közepén lévő kártyával. Hangosan megnevezik a szimbólumot és gyorsan leteszik a kártyájukat az asztal közepére, letakarva a régit. Most minden játékosnak találnia kell egy közös jelet az új kártyával!

A Dobble játéknak ebben a változatában az nyer, akinek először sikerül megszabadulnia a kártyáitól. A Dobble játék megnehezítése érdekében, a kártyákon lévő szimbólumok néha el vannak fordítva vagy különböző méretűek. Maguk a lapok kerekek és tele vannak növények, karakterek és tárgyak színes illusztrációival.