parker golyóstoll

Elegáns írószer a Parker golyóstoll

Irodában, otthon, iskolában, egyetemen egyaránt nélkülözhetetlen a golyóstoll. Jó, ha mindig van a táskánkban, mert soha nem lehet tudni, mikor lesz rá szükségünk. Cserélhető betétes a Parker golyóstoll, tehát kitűnő választást jelent. Minőségi és elegáns írószer, ami hosszú ideig kiszolgálja tulajdonosa vele szemben állított igényeit.

Az igazi, klasszikus Parker golyóstoll a Jotter, amit világszerte ismertté tett a magas fokú minősége, tartóssága és remek ár/érték aránya. Töretlenül népszerű ez a Moholy-Nagy László tervezte modell, köszönhetően az élénk színeinek és praktikus, egyszerű vonalvezetésének. Minden korosztálynak kiváló íróeszköz, ami rozsdamentes acélból, műanyag tolltestből áll, króm színű kiegészítő elemekkel.

Remek tulajdonságai közé tartozik az is, hogy gravírozható, ezáltal egyedivé varázsolható. Többféle színben kapható a termék az officemarket.hu webáruházban. Jó választás a Parker golyóstoll, ami a cég logójával gravírozva, kiváló ajándék az üzletfeleknek és a munkatársaknak egyaránt.