Palatinus fürdőszoba szalon

Élményt és minőséget kínál a Palatinus fürdőszoba szalon

A nagy dolgok mindig egy lépéssel kezdődnek. Egyértelműen így történt ez a Palatinus fürdőszoba szalon esetében is. A lassan 30 éves múlttal rendelkező kereskedelmi egység egy szimpla családi vállalkozásként indult, de a lelkiismeretes és szorgalmas munka révén, gyorsan kinőtte magát az ország egyik meghatározó üzletévé.

Bár a székhely Egerben található, több városban vannak már kirendeltségek, valamint számos partneren keresztül kínálnak magas színvonalú termékeket. A Palatinus fürdőszoba szalon Budapesten több mint 2000 négyzetméteres bemutatótermet is nyitott, ahol mindenki a saját szemével győződhet meg arról, hogy milyen újfajta megoldások állnak rendelkezésre.

Az információs technika fejlődésével megszületett a 3 dimenziós látványtervezés, amit bátran igényelhet bárki a Palatinus fürdőszoba szalon szolgáltatásainak palettájáról. Az sem jelent problémát, ha a sürgős felújításhoz gyorsan kellenek az alapanyagok, mert a rendelkezésre álló raktárkészletnek hála, már másnap átvehetőek a szaniterek, burkolatok és egyéb szerelvények.