Erotikus konyvek egy remek írótól

Erotikus konyvek

A kortárs irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja az amerikai írónő, Maya Banks, aki 10 év alatt több mint 50 regényt jelentett meg. Írásaiban kiválóan ötvözi az érzékiséget, a titokzatosságot és az emberi gyarlóságot egyaránt.

Műveit főleg az erotikus konyvek kategóriájába sorolják, de a thriller és a krimi szerelmeseinek is remek szórakozást jelentenek. Bár az erotikát csak egyfajta fűszerként használja, a többnyire krimi regények izgalmasabbá, élvezhetőbbé tételére, mégis rányomja a bélyegét az egész műre a túlfűtött érzékiség.

Az írónő nagyon jól játszik ezekkel az eszközökkel, így az egész mű alatt fenn tudja tartani a feszültséget és a vágyat az olvasóban. Igazi kalandos utazásra csábítanak ezek a regények, amelyeket ha valaki a kezébe vesz, szinte le sem tudja tenni, amíg a végére nem ér.

Ezek az erotikus konyvek tehát nemcsak a testiségről, a csábításról és a buja vágyakról szólnak. Izgalmas történetek vannak a hátérben, amelyeket csak még izgatóbbá tesznek az erotikus jelenetek. Kiváló olvasmány lehet ez bárkinek.