Esőkabát nagy kedvezménnyel

Esőkabát
Esőkabát

Sokkal egyszerűbb túrához öltözni, hogyha megtekintjük a kirándulás előtt az időjárás-előrejelzést. Ha végig melegre számíthatunk a kirándulás során, akkor is be kell csomagolni a hátizsákba egy esőkabát modellt. Nagyon fontos, hogy milyen időszakban megyünk kirándulni. Nyáron ugyanis arra kell összpontosítani, hogy a viselt ruházat jól szellőzzön.

Télen viszont fontos, hogy a kabát és a nadrág is meleg és puha béléssel rendelkezzen. Bakancsot vagy túracipőt mindenképpen húznunk kell, hiszen a lábujjakat és a lábakat is meg kell védeni a sérülésektől és a karcolásoktól. Egy esőkabát lehet néhány mérettel nagyobb is, mint a saját méretünk, amelyet rá lehet húzni a normális dzsekinkre.

Ha őszi időben indulunk neki a túrázásnak, akkor a meleg, polár pulóverről se feledkezzünk meg, mert könnyen megfázhatunk. Ősszel nagyon gyakran fordul elő váratlan esőzés vagy zápor. Ha nem öltözünk fel rendesen ilyenkor, akkor a derekunkról és a lábainkról is felfázhatunk, ami vesebetegséghez és hólyaggyulladáshoz vezethet. Az Endura Flyte 3L Jacket női esőkabát kerékpározáshoz és hegymászáshoz is remekül használható.

A speciális esőkabát 360 fokban jól látható, kompakt, kisméretűre is összehajtható termék. Összehajtva kis helyet foglal el a hátizsákban, így bármikor magunkkal vihetjük, ha változó időre számítunk. Az időjárás-előrejelzést azért ne felejtsük el megtekinteni. A skót Endura márka 1992 óta gyárt magas minőségű esőkabátokat és kerékpáros dzsekiket. A vállalkozás mindig is arra törekedett, hogy a legjobb minőségű ruhadarabokat hozza létre, amelyek nélkülözhetetlenek a vásárlók számára.