Esperanza

Esperanza szemüveg a 3D filmekhez

Ha minőségi 3D szemüveget keres, most megtalálhatja! Az Esperanza szemüveg révén 3D-s filmeket nézhet vagy játszhat a virtuális valóságban. Csak töltsön le VR-jelzéssel ellátott játékokat és filmeket az App Store-ból vagy a Google Cardboard-ból az okostelefonjára.

Ezután az Esperanza szemüveg gyorsan elvezeti a virtuális világba, a 3D filmek és a VR-játékok világába. A burkolatba rögzítheti az okostelefonját, aminek képernyőmérete 3,5″ és 6″ között terjedhet, Android vagy iOS rendszerrel.

A látást nem torzító aszférikus lencsék felhelyezésének köszönhetően, a lehető legtermészetesebb és mélységérzetet érezzük, kétirányú szabályozásuk pedig lehetővé teszi a készülék egyedi beállítását az okostelefon méretéhez és a szem távolságához.

A kiváló minőségű műbőrből készült és elasztikus habbal töltött védőfólia nemcsak a használat kényelmét biztosítja, hanem lehetővé teszi a szemüveg megfelelő illeszkedését is az archoz. Az elasztikus gumiból készült robusztus övek biztonságosan tartják az Esperanza eszközt a fején.