ital nagykereskedés

Ez az ital nagykereskedés minden igényt kiszolgál

Alkoholos italokat keres? Sör, bor, pálinka, pezsgő, vodka, tequila, whisky, abszint, likőr és cider – bármilyen italt is keresne, az Idrinks ital nagykereskedés felhozatalánál jobbat nem igazén talál. A csoportokra bontott kínálat kielégíti a bárok, az átlagos vásárlók, a rendezvényszervezők, az éttermek, a repülők és a viszonteladók igényeit.

A kisebb-nagyobb üvegekben kínált italok egytől-egyig minőségiek, különleges íz-világgal rendelkeznek. Az ital nagykereskedés 2-3 literes üvegei rendszerint kiöntővel kerülnek értékesítésre, a 0,7 és 1 literesek pedig díszdobozban is megrendelhetők. Remek lehetőség tehát ajándékozni, például konyakot, likőrt, brandyt vagy whiskyt.

Rendszeresen hirdetünk meg akciókat és újdonságokat. A hazai gyártók italai mellett, a külföldiek is könnyen fellelhetőek a kínálatban. Az Idrinks ital nagykereskedés az esküvői szezonban sem hagyja cserben a vásárlóit. Érdemes úgy intéznie a számításait, hogy tőlünk rendeli meg a fehér és vörös borokat, a pezsgőt és a pálinkát, vagy a koktélbárhoz szükséges töményeket.