lyukfúró készlet

Ezért legyen kéznél a lyukfúró készlet

A burkolás gyakran társul további munkafázisokkal, mint például a körkivágás. A csempéket gyakran kell alakítani és nem egyszerűen csak vágással, hanem fúrással. Itt nem a régi típusú megoldásokat kell elképzelni, amikor vékony fúrószárak voltak alkalmazva, mert a lyukfúró készlet révén, tetszőleges nagyságú rések képezhetőek ki.

Ezekre azért van szükség, mert más átmérőt kell kialakítani egy kábel átvezetéséhez a falakon, csavarfejek, tiplik beillesztéséhez, lefolyók, konnektorok, kapcsolók elhelyezéséhez, csaptelepek telepítéséhez. Mindennek függvényében, célirányosan van összeállítva a lyukfúró készlet, amiben többnyire a leggyakrabban alkalmazott méretek érhetőek el.

Lelkes amatőr burkolóknak, de gyakorlott, profi szakembereknek ugyanúgy elérhető a megfelelő összeállítás. Nem mindegy ugyanis, hogy valaki csak olykor készít néhány lyukat vagy napi szinten dolgozik ebben a szakmában. A lyukfúró készlet könnyen hordozható táskában kap helyet, ezért bárhová egyszerűen elvihető, így mindig kéznél lesz.