gyerek tricikli

Fejleszti az izmokat a gyerek tricikli

Mikor választhatjuk ki a baba első kerékpárját? Sok szülőt foglalkoztat ez a kérdés. Amikor a kicsi 1 éves vagy már kényelmesen ül, itt az ideje, hogy beszerezzük az első kerékpárját. A kormányozható gyerek tricikli kitűnő alternatívája a babakocsinak. A nyűgös kicsik imádják ezeket, a szülők pedig hamar rájönnek, hogy mennyire kényelmesek és hasznosak. A gyerek tricikli tökéletes a meleg időben való sétákhoz. Mi olyan nagyszerű ezekben az eszközökben? Az ülés, a kerekek, a pedálok és a kormány is.

A kormányozható kerékpár a szülőknek a könnyű kezelhetőségről, a csöppségnek pedig a maximális kényelemről és az utazás közbeni szórakozásról szól. Ezért nem kell kompromisszumot kötni a babakocsi típusú kerékpár és a klasszikus 3 kerekű gyerek tricikli között. A baba fizikai fejlődése szempontjából ez sokkal hasznosabb, mint a babakocsi. Az izomtevékenység és a mozgáskoordináció sokkal hasznosabb a babakocsiban való passzív ülésnél. A szülők észre fogják venni, milyen gyorsan fejlődik a kis csöppség.

ISOFIX ülésmagasító súly és a magasság szerint

Ezt a gyermekbiztonsági rendszert körülbelül a 3 és 12 év közötti utasoknak tervezték. Az ISOFIX ülésmagasító karfákkal ellátott kisebb ülés, háttámla és belső biztonsági övek nélkül. A gyermeket az autó biztonsági öve ugyanúgy rögzíti, mint egy felnőttet. Az ISOFIX ülésmagasító célja, hogy a gyermek testét úgy emelje meg, hogy a biztonsági öv a mellkas, ne pedig a nyak fölött haladjon el, ami életveszélyes. Az ilyen termékek két csoportra oszthatóak. Az első csoport a 15-36 kg súlyú gyermekeknek készült.

Speciális hevederekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a biztonsági öv helyesen helyezkedjen el a gyermek testén, aki így biztonságosan ülhet az ülésben. A második csoportot a 22-36 kg súlyú gyermekek használják és nem tartalmaz extra rögzítő tartozékokat. Az ISOFIX ülésmagasító előnye az alacsonyabb költség a hagyományos autósülésekhez képest, illetve a kompakt és könnyű kialakítás, a gyors felszerelés és az utazás alatti kényelem. Válasszon az ismert márkák megbízható modelljei közül!