napágy

Fontos tényező a napágy tartóssága

Mindenki szeretné élvezni a nyári meleget és ha teheti, akkor meg is teszi. A napágy kifejezetten erre a célra lett megalkotva. Ennek a terméknek a legfőbb jellemzői, hogy kényelmes a fekvőfelülete, könnyen összecsukható és hordozható.

Kiválasztásakor érdemes néhány dologra odafigyelni. Mivel biztosan az udvar legnaposabb részén fog elhelyezkedni, ezért valószínűleg UV sugárzásnak lesz kitéve. Emiatt elmaradhatatlan, hogy a kiszemelt termék ellenálló legyen.

A kínálatban szerencsére szép számmal találhatóak olyan típusok, amelyek kiválóan ellenállnak a fagynak és a forróságnak egyaránt, vagyis minden időjárási viszontagságban remekül helytállnak. A napágy műanyag változatainak egyik fontos előnye, hogy a tisztítása rendkívül egyszerű.

A kisebb szennyeződéseket egyszerűen egy nedves törlőkendővel eltávolíthatja, ha pedig magasabb mértékű szennyeződés kerül rá, akkor tisztítószeres ruhával érheti el a célját. Ha szabályozható háttámlával rendelkező darab mellett dönt, akkor a napágy biztosan valódi pihentető érzést fog nyújtani.