Függönyt vagy rolót válasszunk az új lakásba?

Függöny

A lakberendezési trendek évről-évre változnak, akár a divat. A függöny mellett, a rolók is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, hiszen roppant szépek, emellett pedig fele annyi anyag szükségeltetik az elkészítésükhöz.

A római rolók esetében, a kihúzott állapotban függő anyag csodaszép mintázata és textúrája jobban érvényesül, mint az általában behúzott függönynél. Ha szívesen vásárolna rolót a lakásba, nem kell kompromisszumot kötnie a fényáteresztő és a blackout típusok között, hiszen csakúgy, mint a függönyök esetében, itt is könnyűszerrel megvásárolhatja bármelyik verziót.

A szóban forgó termék nagyon praktikus, hiszen, ha sötétségre vágyunk, egyszerűen leengedjük, ha fényárban fürösztenénk a belső tereket, egyetlen mozdulattal felhúzhatjuk.

Akár függönyt, akár rolót vásárol, merjen zöld utat engedni a fantáziájának! Játsszon a színekkel, hiszen minél kreatívabban lát neki a munkához, annál kellemesebbé válnak az otthon eltöltött percek és örömmel fog hazatérni mindennap!