Fürdő játékok

Fürdő játékokkal élmény a pancsolás

A pancsolás nagyszerű móka! Hát még akkor, hogyha a lurkót körülveszik a különféle fürdő játékok. Ezek nemcsak otthon a kádban jönnek jól, hanem a strandon is kitűnő szórakozást garantálnak.

Értelemszerűen olyan anyagokból készülnek, amelyeknek nem árt a nedvesség és gyorsan száradnak. Nem minden gyerek szeret a vízben ücsörögni. Akadnak olyanok, akik valamiért félnek vagy egyszerűen csak nem kedvelik a vizes mókázást. Ilyenkor a szülőknek kész tortúrát jelent az esti fürdetés. Azonban a kínálatban jelenlévő fürdő játékok mindegyike úgy lett kialakítva, hogy lekössék a kicsik figyelmét.

A száraz terepen unalmasak, viszont a vízben egészen fantasztikusak. Akár a kézügyesség is fejleszthető például a papírhajó hajtogató készlettel. A kicsi csónakok elkészítése után a gyerekek égnek a vágytól, hogy kipróbálják mit sikerült alkotniuk.

Képzeletben akár izgalmas csatákat is vívhatnak vagy expedícióra indulnak a Hét tengeren hajóskapitányként. A fürdő játékok sokféle élményt tartogatnak, amit minden gyereknek meg kell tapasztalnia.