Fürdőszoba burkolatok

Fürdőszoba burkolatok az exkluzivitás jegyében

A kézmosótól kezdve, a WC csészén át, egészen a zuhanytálcáig mindenre különösen nagy figyelmet kell fordítani, egy új, illetve egy felújításra váró fürdőszoba esetében.

A fürdőszoba burkolatok meghatározó szerepét figyelembe véve a dizájnt illetően, nem érdemes kompromisszumokat kötni. A Palatinus Fürdőszoba kimagasló minőségű spanyol Porcelanosa csempéket kínál, amik szemkápráztató mintázattal rendelkeznek.

Mindenki megtalálhatja a kedvére valót a mai trendeknek megfelelően. Hogy mi a gond az olcsó megoldásokkal? Egyfelől korántsem olyan szemet gyönyörködtetőek, másfelől egyáltalán nem tartósak. Idő előtt repedezni kezdenek, ami további kellemetlenségeket von maga után.

A Porcelanosa méltán népszerű termékei mellett olyan fürdőszoba burkolatok is szerepelnek a kínálatban, mint az exkluzív L’Antic Colonial, vagy az óriási hidegburkolatok gyártásáról híres XTONE. A fahatású, a márvány és a kőmintás fürdőszoba burkolatok különösen divatosnak számítanak manapság. A már említett gyártók repertoárjában többek között ezek is megtalálhatóak.