Gabol övtáska

Gabol övtáskával az idei divat irányába

Az övtáska csak a piaci árusok vagy utcán álldogáló kétes alakok állandó kelléke volna? Végleg kitörölhetjük az előítéletet! Csak egy pillantás a Gabol övtáska kollekció bármelyikére és máris másképp látjuk a dolgot.

Miért szerettük a „hasitasit” 20-30 évvel ezelőtt és miért most? Egy övtáskánál kevés praktikusabb dolgot lehet elképzelni, amikor csak egy telefont szeretnénk magunkkal vinni és ez akkor sem probléma, ha elegánsabb szettben vagyunk.

Minőségi és mindenekelőtt elegáns megjelenésével a Gabol övtáska stílusos kiegészítője lehet egy blézernek, romantikus tavaszi-nyári ruhakölteménynek, de a zakó mellett szintén megállja a helyét, akár az irodai környezetben is. Természetesen a praktikusságot előtérbe helyező, sportosabb daraboknak sincs párja.

A mai kor szellemében készült stílusos Gabol övtáska szinte mindegyike vállon is hordható, az övrész állíthatóságának köszönhetően. Miért pont Gabol? A márkát jól ismerők tudják, milyen komoly hozzáállás jellemzi a céget. Példázza ezt az is, hogy a gyártó egyes darabokra 10 év garanciát ad.