Geomag a Játékszigeten, különféle kiszerelésben

Geomag Játékszigeten

A mágnesesség már a legkisebbeket is elbűvöli és hosszú percekig képesek ugyanazt a két darabot összeilleszteni, majd szétszedni, közben csodálkoznak, hogy ez miként lehetséges. A Geomag a gyerkőcök ezen érdeklődő kíváncsiságának köszönhetően született meg, hiszen egyértelmű, hogy sok mágnessel még inkább elnyerhető a tetszésük.

A Geomag Játékszigeten több verzióban is megrendelhető, így az óvodás korú és kisiskolás gyermekének is beszerezheti a megfelelő változatot. Meglátja, minden korosztályt magával ragad ez az egyszerű, de annál érdekesebb és izgalmasabb játék! Az alkotás élménye mindenkinek örömet jelent, így nem kizárt, hogy Ön is szívesen fog együtt játszani a gyerkőcökkel.

Ugyanakkor, ha már mindnyájan átlépték a kezdő szintet, akkor érdemes egy nagyobb kiszerelést is beszerezni, különben harc lesz, hogy ki építhessen nagyobb, magasabb és látványosabb formákat. Szerencsére a Geomag a Játékszigeten bármikor megvásárolható, így pótolhatja a készletet, ha úgy érzi kezdik átlépni a határaikat.