A gin ár felkelti az Ön érdeklődését is!

Fantasztikus ízvilág jellemzi

Különleges alkalmakhoz különleges ital dukál. Ezért úgy lett kialakítva a gin ár, hogy Ön is részesüljön eme különleges ital zamatában. Igazi frissesség jellemzi, ahogy a boróka és koriander ízei ötvöződnek egymással. A nagy melegben jóleső élvezetet nyújt egy hűsítő korty a minőségi Hendrick’s ginből.

Előre behűtve egy kevés jéggel tökéletes választás. Különleges fűszerezés jellemzi ezt az italfajtát, mivel a citrus és különböző virágos aromák teszik olyan egyedivé. A gin ár megkíméli a pénztárcáját, ezért választhat a számtalan fajta közül.

Akár egy kiváló koktélt is keverhet belőle. Méltán lehet része a színvonalas összejöveteleknek, ahol garantált lesz a jó hangulat, ezen minőségi ital társaságában. A hollandok igazán értenek a jó gin előállításához. A Bobby’s Dry Gin gyógynövényes ízeinek köszönhetően, nagyon közkedvelt fajta.

Először a citrusossága fog szembetűnni, majd lassanként megmutatja magát a különleges borsos aroma, ami szerényen megbújik a többi íz mellett. A gin ár most megér egy jó vételt.