gyerek karóra

Gyerek karóra remek ár/érték arányban

A gyerekek sokkal igényesebb a ruháik és kiegészítőik terén, mint az gondolnánk. Persze ők más téren igényesek, hiszen míg a felnőttek elsősorban a minőségre figyelnek, a kicsik inkább a kényelemre és a külalakra. A gyerek karóra vásárlásánál is inkább ezeket a szempontokat kell latba vetni. A lurkók gyorsan nőnek, ráadásul a dolgaikra még nem tudnak úgy vigyázni, mint a felnőttek.

Ebből kifolyólag pedig gyakrabban kerül majd fókuszba a csere lehetősége. Pontosan emiatt nem érdemes méregdrága modellekbe fektetni, tanácsos inkább praktikus műanyag variációban gondolkodni. Egy középkategóriás Lorus vagy Flik Flak gyerek karóra megbízható, ugyanakkor pénztárcabarát választás. Mindkét márka termékei gyönyörűek, praktikusak és kényelmesek, nem utolsósorban pedig egyáltalán nem drágák.

Az orashop.hu gyerek karóra felhozatalában az egészen kicsik és a nagyobbacskák is találnak az ízlésüknek megfelelő darabokat. Az igazán „férfias” modellek mellett, az aranyos, kislányos változatok is megtalálhatók szép számmal.