gyerekágy leesésgátlóval

Gyerekágy leesésgátlóval a biztonságos és kényelmes alváshoz

Bizony eljön az idő, amikor a csemete kinövi az első ágyát. A szülőknek ilyenkor dilemmát okozhat, hogy melyik változat a megfelelő? A gyerekágy leesésgátlóval az ideális választás, tökéletesen megfelel a kicsi új alvóhelyének. Egy ilyen ágy ugyanis olyan, mint egy kis kuckó, kényelmes, puha, a gyermeket minden irányból védi.

A mérete megfelelő egy nagyobb lurkónak, nem túl magas, ezért sokkal kisebb esélye van a leesésnek. A gyerekagybolt.hu webáruházban hatalmas kínálatból választhatnak azok a szülők, akik minőségi ágyat keresnek a csemetéjüknek. Kapható itt gyerekágy leesésgátlóval balos, jobbos vagy középső kilépő iránnyal, többféle méretben és színben egyaránt.

Még a matracokat is igény szerint lehet kiválasztani, hiszen választhatóak vékonyabb vagy vastagabb fajták. Az ilyen gyerekágy leesésgátlóval lehetővé teszi azt, hogy egyetlen örökmozgó gyermek se tudja megütni magát benne, mert mindenhol puha. Alváshoz, játékhoz, mesenézéshez is kiváló fekvőhely, ami ráadásul a szoba egyik legszebb eleme.