gyermek bicikli

Gyermek bicikli, a kicsik kedvenc járgánya

Lelkes szülőként bizonyára megtapasztaltad már az évek folyamán, hogy a gyerkőcök mennyire örülnek az új játékoknak. Nincs ez másként az első gyermek bicikli estében sem, hiszen mi okozhatna nagyobb ujjongást egy kerékpárnál?

A kínálatban megannyi különféle típus és fajta érhető el, így kedvedre válogathatsz! A méretek tekintetében, az életkornak megfelelően kell minden esetben választani. Érdemes tudni, hogy nagyjából 140 cm magasságig lehet gyermek bicikli modellt beszerezni.

Az változó, hogy ki mikor éri ezt el. A fiúknak és a lányoknak egyaránt kaphatóak különböző színösszeállítások, a világosabb árnyalatoktól egészen a harsányabbakig.

A 24-es a maximális méret, ami még a gyermek bicikli kategóriába tartozik, de ebből akár országúti bicajt is vásárolhatsz. Létezik vastagabb és vékonyabb vázzal, a gyerekek korához és edzettségi szintjéhez mérten. Az biztos, hogy remek ajándék lehet egy ilyen bringa születésnapra, karácsonyra, sőt, akár ballagásra is. Több évig boldogíthatja majd a tulajdonosát, ez pedig végtére mindent megér!