irodaköltöztetés

Gyors és megbízható irodaköltöztetés

A sokak által ismert Servitius cég nem csupán magánszemélyeknek tud segíteni. A munkatársakra akkor is lehet számítani, ha az irodaköltöztetés a cél, hiszen a profik ehhez is rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, tapasztalattal és rutinnal. Mit nyújt a kuncsaftoknak az irodaköltöztetés szolgáltatás?

Ugye az tény és való, hogy egy iroda elköltöztetése teljesen más, mint egy lakásé. Egy irodában nem állhatnak napokig, hetekig egymás hegyén-hátán a különböző bútorok, iratok és dísznövények. A hatékonyság és gyorsaság azért fontos, mert a szanaszét heverő vagy éppen dobozokban lapuló eszközök nagymértékben zavarják a munkavégzést, ami a cégnek pénzügyi veszteséggel is járhat.

Az irodaköltöztetés azért is más, mint egy házé, mert ugye a megannyi elektromos kütyü, akárcsak a laptop, PC, fénymásoló, illetve a páncélszekrény és a különösen sérülékeny informatikai, valamint egyéb berendezések szállítása komoly odafigyelést és szakavatottságot követel meg a kollégáktól. Az is problémás lehet, hogy bizony sorba kell rendezni a vállalkozás összes dossziéját az új helyen. A Servitius által biztosított irodaköltöztetés során minden a lehető legprofibb módon történik.