WC konténer

Gyorsan szállítható WC konténer

Ha menni kell, akkor menni kell, viszont az egyáltalán nem mindegy, hogy hová. Egy forgatáson a stáb és a szereplők kényelme érdekében, a lehető legjobb megoldás mindenképp számos modern WC konténer telepítése. Ezáltal biztosítható a tiszta folyó víz használata és a higiénikus környezet, amivel kiváltható a különféle kemikáliák alkalmazása.

Az áramellátásnak köszönhetően, a szaniterkonténer este is használható. Nappal pedig az ablakokon keresztül természetes fény szűrődik be, de ezzel együtt a szellőzés problémája is megoldottnak tekinthető. Mivel a WC konténer nagyon felmelegedne a nyári kánikulában, ezért klimatizálására is van lehetőség. A felépítésének köszönhetően, természetes módon felosztható férfi és női részlegre.

Nemcsak a WC konténer hűtése, hanem a fűtése is lehetséges. Ez különösen azokban az egységekben jelent magas fokú kényelmi szintet, amelyekben zuhanykabinok is helyet kaptak. Öltöző szintén kialakítható a szaniterkonténerekben. Tulajdonképpen reális keretek között bármi megvalósítható, a moduláris konstrukciónak hála. Akár több száz m2-es területen is kihelyezhető számos WC konténer, hogyha nagyobb létszámú eseményről van szó.

A tisztítás egyáltalán nem vesz sok időt igénybe, a belső burkolatnak hála. A szennyvíz elvezetéséhez használati víz és szennyvíztároló-tartály ugyanúgy biztosítható. Erre akkor lehet szükség, hogyha az adott területen nincs kiépített csatornahálózat. A fentieken kívül, még számos érv szól a WC konténer alkalmazása mellett. Például a gyors szállítási határidő és telepíthetőség vagy a széles típusválaszték, ezen kívül a beépített, első osztályú szanitertermékek kitűnő minősége is garantált.