hajtóműolaj

Hajtóműolaj minőségi adalékokkal

Legyen szó személyautóról vagy mezőgazdasági gépekről, amiket bizonyos feladatok elvégzésére használunk, mindenképpen szükség van arra, hogy a rendszerek kiváló működése érdekében megfelelő adalékok legyenek alkalmazva. Erre a célra szolgál egyértelműen a hajtóműolaj, aminek különleges szerep jut. Sajnos az idő és különféle hatások során a fém alkatrészek közötti kapcsolat eseténként meggyengülhet, az ideális működés akadozhat.

Ez olykor fokozhatja a balesetek kockázatát, ezért megéri minél hamarabb tenni ellene. A hajtóműolaj célja, hogy gondoskodjon a megbízható működésről, kitolja az élettartamot és megelőzze a lerakódások keletkezését.

Ezt meg tudja tenni a hajtóművek mellett a hidraulika- és fékrendszerekben egyaránt. Az AGRI UTTO SAE 10w-30 hidraulika és hajtóműolaj magasan fejlett technológiai adalékokat tartalmaz, egyedi formulában. Kiváló a hő és oxidációs stabilitása, de a korrózióvédő képességeire is bátran lehet hagyatkozni. Megéri minél hamarabb próbára tenni és élvezni a kimagasló előnyeit több tekintetben.