használt monitorok olcsón

Használt monitorok olcsón, megbízható üzletből

Elromlott az asztali számítógépének a képernyője, de Önnek sürgős megoldásra volna szüksége? Költséghatékonyan járhat el, amennyiben az ebyte.hu webáruházban kezd el nézelődni.

A felhozatalban bőven akadnak használt monitorok olcsón. Többségük közismert márka, ha pedig nincs feltüntetve valamilyen apró karc vagy sérülés, akkor kifogástalan állapotú képernyőkről beszélünk. A használt monitorok olcsón megkaparinthatóak, de a különféle kiegészítő termékek szintén.

Ha szeretne, rendelhet rögtön hozzá VGA és DVI adatkábelt és hálózati tápkábelt is. Ugyanakkor képernyőtisztító folyadék is szerepel a forgalmazott árucikkek között.

A monitoroknál a legfontosabb paraméterek, amelyekre érdemes ügyelnie a vásárláskor, a képátló nagysága, a képfelbontás, a képarány, a kontraszt, a fényerő, valamint a válaszidő. Tulajdonképpen ezek határozzák meg a vételárat is. A használt monitorok olcsón beszerezhetőek, ráadásul 1 éves garanciával, ami a másodkézből származó termékek esetében különösen nagyfogásnak mondható.